• 615912367
  • info@barcelonamsiwebs.com

DISSENY WEB

DISSENY WEB A BARCELONA

DISSENY WEB  A GRANOLLERS, CANOVELLES


 QUÈ VOL DIR FER UNA PÀGINA WEB?

Treballem per què la teva empresa tingui presència a Internet, la nova manera de veure el món, la manera més vistosa i activa de tenir una imatge permanent i poder estar en contacte directe amb els teus clients.

La creació d’un lloc web és un procés llarg i elaborat. Es necessiten dues CLAUS PER L’ÈXIT:

  1. Pàgines web atractives.
  2. Pàgines web àgils, dinàmiques, clares, fàcils de trobar i que parlin soles per captivar el màxim de visitants.

Investiguem el mercat, els teus objectius i cerquem les millors tàctiques per arribar al cim.
Una web que t’ajudi a moure’t de manera intuïtiva i còmode, un contingut i imatges de qualitat i un disseny basat en la imatge del teu negoci. La unió de totes aquestes característiques d’una pàgina web esdevenen un instrument bàsic i clau per les futures vendes.


 

ELEMENTS PER UN WEB INNOVADORTREBALL EN EQUIP
Tot l’equip tècnic va a la una per desenvolupar i crear el teu projecte. Estudiem la teva idea i recórrem tots els punts fins arribar a dalt del cim.TOT PEL TEU WEB
Des del disseny de logotips fins les targetes de contacte, contracte de domini i hosting, configurar e-mail, poscionament dels cercadors, xarxes socials.ADAPTABLE
Potenciem l’adaptació de tots els dispositius per afavorir una navegació còmode i ràpida per ajudar i facilitar l’ús del web als clients.RETOC
Oferim la possibilitat de facilitar-vos un accés privat per tal de retocar continguts i multimèdia al moment que desitgis.


QUÈ NECESSITES?WEB CORPORATIVA
“Les webs corporatives serveixen per donar informació de la marca de la nostra empresa.” No estan orientades a la venda de productes, però si a informar sobre el teu negoci i defensar la teva imatge en el mercat online.
Hem fomentat negocis de totes les especialitats a potenciar-se al mercat online, com ara: pastisseries, restaurants, acadèmies de formació, loteria, joieries, automòbils, botigues locals, farmàcies, excavacions, carnisseries, construccions, marbres…BOTIGA VIRTUAL E-COMMERCE
La gent compra més que mai per Internet és el futur immediat Si vols obrir les portes al món t’has de decidir per crear una botiga virtual, obriràs el ventall de possibilitats de vendes infinites vegades.
La nostra idea de botiga online és el lema «bé, bo i ràpid», és a dir, útil, pràctic i vistós. A més, de desenvolupar el seu posicionament a cercadors per ampliar el públic. Oferim la opció de poder-la administrar privadament permetent afegir o eliminar productes o serveis.


SEGURETAT I PRIVACITAT PEL TEU WEB

Bloqueig d’accés per IP.

Correcció d’URL’s d’accés.

Web Antivirus Firewall.